Prislista

Prislista

Priser webdesign

Fast pris per projekt: 3000 kr exkl. moms

Då får man en enkel hemsida baserad på WordPress som innehåller en förstasida, lite information om företaget/föreningen, kontaktuppgifter och ev. prislista.
För mer avancerade hemsidor som innehåller script, flash och mer avancerad html är priset högre. Jag diskuterar gärna priser i förväg.
På hemsidor tillkommer eventuellt avgift för registrering av domän.

Övriga priser

Timbaserat pris: 300 kr/tim exkl. moms

Vissa jobb har jag fasta priser på, se nedan
Vid övriga tjänster gäller timpriset ovan.

Betalningsvillkor

Moms ingår i samtliga priser. Vid fakturering via post tillkommer även faktureringsavgift. Efter att jag levererat din webbplats (d.v.s. lagt upp den på ert webbhotell) och ni mottagit fakturan, har du som kund 15 eller 30 dagar netto på dig att betala. Vid utebliven betalning och påminnelse tillkommer lagstadgad avgift. Betalning sker via faktura till vårt bankgirokonto eller med kontokort.

Avhämtning av inlämnade varor

Efter jag har meddelat att er vara/-or är klara för avhämtning ansvarar jag för dessa 1 månad. Därefter kan de komma att säljas eller lämnas till återvinning.

Öppet köp på internet 

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp på varor köpta online för privatkunder. Under öppet köp-tiden får du undersöka din produkt i den utsträckning som krävs för att kunna fastställa att den motsvarar produktbeskrivning och egenskaper.